Transporti vozila

Najjača flota vozila za najbolji transport vozila: Gartner je specijalizovan za transport namenskih vozila, traktora, poljoprivrednih uređaja i građevinskih mašina širom Evrope. Sa ukupno 150 transportera vozila, koje koriste naši iskusni disponenti, nudimo Vam pravu veličinu i fleksibilnost za Vaše transportne zadatke. Sva vozila poseduju dozvole za izuzetke za visinu do 4,30 metara i širinu 3 metra - tako da smo u svako vreme spremni za sve izazove u vezi transporta vozila.

Još fleksibilnije zahvaljujući bini za dizanje: Nasuprot transporterima samo za auta, naši mnogostrani transporteri vozila raspolažu samo sa jednim nivoom za utovar. Odlučujuća prednost ovog rešenja: Bina za podizanje može da se hidraulično spusti ili podigne u svako vreme, da bi se i na putu uvek mogli da ispune internacionalni zahtevi za dužine i visine.

Partner sa razumevanjem Obezbeđenje tereta kod transporta vozila

Našu profesionalnost dokazujemo već kod utovara. Kao jedan od vodećih logističara za vozila u Evropi, apsolutno smo svesni visoke vrednosti tovara. Zbog toga posebno pazimo na pažljiv i efikasan postupak utovara - kao i na najvišu meru obezbeđenja tovara, koja se pridržava svih aktuelnih standarda u svim zemljama.

Kvaliteta, koja stiže: Da bi obezbedili kako utovar tako i bezbednost tovara sa najvišom kvalitetom, za transport vozila uključujemo isključivo naše sopstveno, najbolje kvalifikovano osoblje.

Gartner se dodatno oslanja na tehničku podršku stručne grupe za obezbeđenje tovara od TÜV SÜD Auto Service GmbH. Kao partner u procesu u oblasti obezbeđenja tovara, specijalisti iz TÜV SÜD obezbeđuju sa kompetentnim savetovanjem i stalnom pratnjom optimizaciju tehnika za obezbeđenje tovara i tehničkog zanja i iskustvaza bezbedan transport.

Fahrzeugtransporter Piggyback
Traktortransport bei Abendsonne
Fahrzeugtransport MAN
Fahrzeugtransporter
Bustransport
Fahrzeugtransport Spezial
Tranktortransport

Naš vozni park za transporte vozila

  • 150 transportera vozila
  • od toga 10 za pokriveni transport