Felix Familia díj

News Felix Familia

A CSALÁDBARÁT megközelítés nagyon fontos számunkra alkalmazottaink irányába. A 2020-as Felix Familia tartományi díj átadása alkalmával köszönetet mondtak nekünk és elismertek bennünket.

A Felix Familia egy olyan kitüntetés, amelyet Felső-Ausztria tartomány évente ad át a különösen családbarát projektekért. Kreatív és érdekes programok és ötletek kerülnek benyújtásra, amelyeknek a tartományunkban élő családok javát szolgálják. Vállalatként akcióheteinkkel járultunk hozzá ehhez, és kielégítettük alkalmazottaink igényeit.

A 2020-as nyári szünidőben megrendezésre kerülő akcióheteinkkel támogatjuk munkatársainkat a gyermekfelügyeletben, és különféle felügyelt kampányheteket kínálunk. Ezek az akcióhetek a cégünk székhelyének közvetlen közelében található szolgáltatóknál kerülnek megrendezésre, és teljes mértékben a Gartner vállalat finanszírozza azokat. A focitábor és a lovagló hét mellett egy farm-hetet és egy nyári erdei hetet is kínálunk.

Kérdése van a szolgáltatásainkkal vagy általában a GARTNER céggel kapcsolatban? Állunk rendelkezésére!

Ausztriai Központ