GARTNERVállalatunkA gartnerrőlNewsroomSzünidei akcióhetek 2020

Szünidei akcióhetek 2020

News Ferienaktionswochen 2020

A szabadság alatt segítséget nyújtunk munkatársainknak a gyermekek felügyeletében. Két sikeres év után idén ismét izgalmas szünidei akcióhetekkel készültünk.

Családbarát vállalatként arra törekszünk, hogy az alkalmazottak mindennapi munkáját a lehető legkellemesebbé és gondtalanabbá tegyük. Sok alkalmazott kénytelen szabadságra menni a nyári hónapokban, mert az iskolák és óvodák bezárnak, és nem áll rendelkezésükre más gyermekfelügyeleti lehetőség. Vállalkozói szempontból, valamint az érintett szülők számára ez szervezési nehézségeket okozhat, mivel sok munkatársunk kényszerül erre a klasszikus szabadságra.

Számunkra természetesen nagyon fontos, hogy alkalmazottaink ne úgy érezzék úgy, hogy magukra maradtak, és tudják, hogy munkájukat megbecsüljük. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2020 júliusában és augusztusában ismét gyermekfelügyeleti szolgáltatást kínálunk. Mivel ezek a hetek nem csak a szülők megkönnyebbülésére szolgálnak, hanem izgalmas változást jelentenek a gyermekek számára is, így nem a hagyományos napközi gondozásról van szó, hanem a felügyelt akcióhetekről.

Ezek keretében a gyerekek játékos módon megismerhetik a vidéki életét, megtanulhatnak lovagolni, felfedezhetik az erdőt a nyári erdei héten, vagy játszhatnak a focipályán és új barátokat szerezhetnek. A szolgáltatók kiválasztásakor megbizonyosodtunk arról, hogy a cégek székhelyünk közvetlen szomszédságában vannak-e, hogy elkerüljük a szülők feleslegesen hosszú utazásait. Ennek megfelelően a következő közeli négy szervezőt választottuk: a Horse Training Center Hellmayr lovaglóiskolát, a Krienerhofot (iskola a tanyán), a Waldkindergarten Naturkinder Gunskirchen óvodát és a Ruttensteiner focitábort.

Programunk különféle korú, 3-15 év közötti, de különösen fiatalabb gyermekeknek szól. Mivel a szervezést és a szolgáltatókkal folytatott kommunikációt teljesen átvállaljuk, a szülőknek nincs további terhe. A program részeként a szolgáltatók teljes körű gondozást biztosítanak, és vállalják a gyermekek étkeztetését is, beleértve az ebédet. A program korábbi kezdésével a szülők könnyen elvihetik gyermekeiket munkába menet a választott szervezőhöz, majd megkezdhetik a munkájukat.

Sajnos a Covid-19 miatt a focitábor idén elmarad. Reméljük, hogy többi akcióhét megvalósulhat, és türelmetlenül várjuk a jelenlegi helyzet alakulását és a szervezők remélhetőleg pozitív döntését.

Kérdése van a szolgáltatásainkkal vagy általában a GARTNER céggel kapcsolatban? Állunk rendelkezésére!

Ausztriai Központ