GARTNERPreduzećeO GartneruNovostiSedmice akcija tokom raspusta 2020

Sedmice akcija tokom raspusta 2020

News Ferienaktionswochen 2020

U vreme raspusta pomažemo našim saradnicama/saradnicima kod brige dece. Nakon dve uspešne godine i sada nudimo uzbudljive sedmice akcije tokom raspusta.

Kao preduzeće koje je prikladno za porodicu nastojimo da uredimo radnu svakodnevnicu saradnica/saradnika što je moguće više ugodno i bez briga. Mnogi zaposlenici su prinuđeni da tokom letnjih meseci uzmu godišnji odmor, jer su škole i vrtići zatvoreni i nemaju drugu mogućnost za čuvanje dece. Sa gledišta preduzeća, kao i za roditelje to može da dovede do organizatorskih problema, jer su mnogi saradnici/ce vezani na ovo klasično vreme godišnjeg odmora.

Naravno da nam je veoma važno da se naši zaposlenici ne osećaju kao da su prepušteni sami sebi i da znaju da se njihov rad ceni. Zbog toga smo odlučili da i ove godine u julu i avgustu 2020. ponovo ponudimo mogućnost čuvanja dece. Kako ove sedmice ne trebaju da budu samo rasterećenje za roditelje već i uzbudljiva promena za decu, ovde se ne radi o klasičnoj brizi u vrtiću, već o sedmicama akcije uz nadzor.

U okviru istih deca mogu uz igru da upoznaju život na seoskom gazdinstvu, da nauče jahanje, da istražuju šumu tokom letnjih sedmica u šumi ili da se istrče na nogometnom igralištu i steknu nove prijatelje. Kod izbora ponuđača obratili smo pažnju na to da se objekti nalaze u nesporednoj blizini sedišta firme da bi izbegli nepotrebne duge vožnje za roditelje. U skladu sa tim izabrali smo sledeće organizatore u blizini firme: Horse Training Center Hellmayr (centar za obuku konja Helmajer), Krienerhof (škola na seoskom gazdinstvu), vrtić u šumi Naturkinder Gunskirhen i nogometni kamp u Rutenštajnu.

Sa našim programom obuhvaćamo decu različitih starosnih dobi, između 3-15 godina, posebno mlađu decu. Mi u potpunosti preuzimamo organizaciju i komunikaciju sa ponuđačima tako da za roditelje ne nastaje dodatni napor. Ponuđači osiguravaju u okviru programa potpunu brigu i preuzimaju takođe svu ishranu - uključujući ručak - za decu. Zbog ranijeg početka programa roditelji mogu da svoju decu bez problema dovezu do izabranog ponuđača na putu do posla i nakon toga da počnu sa svojim radom.

Na žalost zbog Covid-19 ove godine izostaje nogometni kamp. Nadamo se da će se sve ostale sedmice akcije moći održati i sa uzbuđenjem čekamo razvoj trenutne situacije i nadamo se pozitivne odluke ponuđača.

Imate li pitanja o našim uslugama ili uopšte o GARTNER-u? Tu smo za vas!

Sedište Österreich