When YouTube videos are accessed, personal data is transmitted to Google Inc. This is your IP address, information about the browser you are using or the operating system of your end device and at least the information about which video(s) you are watching. This data may be linked to other data about you and used to create profiles.

By clicking on the play button, you consent to the transfer of your data to Goolge Inc. For more information on data protection, please visit https://www.gartnerkg.com/datenschutz/

Jobrouter

Cu ajutorul sistemului Workflow Jobrouter noi, firma Gartner, am făcut un pas uriaș cu privire la digitalizare. Nu economisim doar hârtie, ci și timp valoros.

Jobrouter ne însoțește zilnic și ne sprijină în toate derulările standardizate. În prezent, putem să optimizăm procedeele de prelucrare și documentele și să le retransmitem digitalizat în interiorul companiei în timp scurt și să le prelucrăm, și, astfel, obținem o înlesnire mare a muncii în diferite procese și putem să luăm decizii mai rapid.

Cu ajutorul managementului absent al Jobrouter este posibil simplu și rapid să înregistrezi concediu sau compensarea timpului, toate documentele clientului sunt disponibile rapid, drumul la poștă este economisit și taxele poștale astfel asociate sunt anulate. Între timp, primim 60 % din notele noastre de credit de transport numai pe cale electronică. Jobrouter ne permite nu doar mai multă transparență pentru companie, ci este platforma centrală, cu care prin puține clicuri se pot accesa și vizualiza diverse seturi de date.

Jobrouter este conceput foarte prietenos pentru utilizator, căutarea îndelungată a documentelor și informațiilor nu mai este necesară, deoarece toate informațiile sunt salvate central și pot fi găsite cu o privire scurtă. În ciuda scepticismului inițial, toți angajații din toate departamentele sunt entuziasmați de această digitalizare și au recunoscut că funcționează mai bine decât au crezut. Cu manevrarea ușoară și cu puțin exercițiu, lucrul cu Jobrouter devine rapid o sarcină de rutină în activitatea zilnică. Suntem convinși de Jobrouter și nu mai dorim să renunțăm la acesta, de asemenea, în domeniul logisticii devine tot mai important să ai documente rapid la dispoziție.

Aveți întrebări despre serviciile noastre sau despre GARTNER în general? Vă stăm la dispoziţie!

Centrala Austria