When YouTube videos are accessed, personal data is transmitted to Google Inc. This is your IP address, information about the browser you are using or the operating system of your end device and at least the information about which video(s) you are watching. This data may be linked to other data about you and used to create profiles.

By clicking on the play button, you consent to the transfer of your data to Goolge Inc. For more information on data protection, please visit https://www.gartnerkg.com/datenschutz/

Jobrouter

Uz pomoć sistema za radne tokove Jobrouter kao firma Gartner napravili smo ogroman korak u pogledu digitalizacije. Ne štedimo samo papir već i dragoceno vreme.

Jobrouter nas svakodnevno prati i podržava u svim standardizovanim tokovima. Postupke obrade i dokumente možemo sada da optimizujemo i prosleđujemo dalje u digitalnom obliku interno u preduzeću na vreme i obrađujemo, čime postižemo veliko olakšanje u radu u različitim procesima i možemo brže da donesemo odluke.

Uz pomoć menadžmenta za odsustva Jobroutera jednostavno i brzo može da se upiše godišnji odmor ili kompenziranje vremena, sva dokumentacija klijenata je brzo dostupna, štedi se poštanski put i time povezani troškovi poštarine. U međuvremenu 60 % naših knjižnih odobrenja za prevoz robe dolazi do nas elektronskim putem. Jobrouter nam omogućava ne samo transparentnost za preduzeće već je i centralna okretnica, sa kojom se uz manje klikova mogu da pozovu i prikažu različiti zapisi podataka.

Jobrouter je veoma jednostavan za upravljanje od strane korisnika, nepotrebno je dugo traženje dokumenata i informacija, jer su sve informacije centralno sačuvane i mogu da se pronađu jednim kratkim pogledom. Svi saradnici u svim odjelima su oduševljeni ovom platformom za digitalizaciju unatoč početnoj skepsi i priznali su da bolje funkcioniše nego što su mislili. Laganim rukovanjem i uz malo vežbe, rad sa Jobrouterom postaje brzo rutinski zadatak u radnoj svakodnevnici. Mi imamo pozitivno mišljenje o Jobrouteru i ne želimo više da ga vratimo, u logističkoj branši postaje takođe sve važnije da dokumenti brzo budu na raspolaganju.

Gartner Transport und Logistik Kontakt
Imate li pitanja o našim uslugama ili uopšte o GARTNER-u? Tu smo za vas!
GARTNER KG

Sedište Österreich

Linzer Straße 40

A-4650 Lambach