Jobrouter

Uz pomoć sistema za radne tokove Jobrouter kao firma Gartner napravili smo ogroman korak u pogledu digitalizacije. Ne štedimo samo papir već i dragoceno vreme.

Jobrouter nas svakodnevno prati i podržava u svim standardizovanim tokovima. Postupke obrade i dokumente možemo sada da optimizujemo i prosleđujemo dalje u digitalnom obliku interno u preduzeću na vreme i obrađujemo, čime postižemo veliko olakšanje u radu u različitim procesima i možemo brže da donesemo odluke.

Uz pomoć menadžmenta za odsustva Jobroutera jednostavno i brzo može da se upiše godišnji odmor ili kompenziranje vremena, sva dokumentacija klijenata je brzo dostupna, štedi se poštanski put i time povezani troškovi poštarine. U međuvremenu 60 % naših knjižnih odobrenja za prevoz robe dolazi do nas elektronskim putem. Jobrouter nam omogućava ne samo transparentnost za preduzeće već je i centralna okretnica, sa kojom se uz manje klikova mogu da pozovu i prikažu različiti zapisi podataka.

Jobrouter je veoma jednostavan za upravljanje od strane korisnika, nepotrebno je dugo traženje dokumenata i informacija, jer su sve informacije centralno sačuvane i mogu da se pronađu jednim kratkim pogledom. Svi saradnici u svim odjelima su oduševljeni ovom platformom za digitalizaciju unatoč početnoj skepsi i priznali su da bolje funkcioniše nego što su mislili. Laganim rukovanjem i uz malo vežbe, rad sa Jobrouterom postaje brzo rutinski zadatak u radnoj svakodnevnici. Mi imamo pozitivno mišljenje o Jobrouteru i ne želimo više da ga vratimo, u logističkoj branši postaje takođe sve važnije da dokumenti brzo budu na raspolaganju.

Gartner Transport und Logistik Kontakt
Imate li pitanja o našim uslugama ili uopšte o GARTNER-u? Tu smo za vas!
GARTNER KG

Sedište Österreich

Linzer Straße 40

A-4650 Lambach