GARTNERPosloviUčenici na praksi i pripravništvo

Učenici na praksi i pripravništvo u Gartner-u

Kao jedno od najvećih transportnih preduzeća u Austriji, stalno tražimo mlade talente koji uživaju u radu sa ljudima, imaju komunikativnu prirodu, traže izazove i vole raznovrsne poslove. Pripravništvo naših učenika na praksi posebno ozbiljno shvaćamo u tri predmeta koja nudimo i stoga im nudimo mnoge dodatne pogodnosti, poput sistema bonusa za uspeh za posebno dobre rezultate u stručnim školama ili mesečna tematska popodneva, ekskurzije i interna školovanja i kurseve. Visina naknade za naukovanje uređena je kolektivnim ugovorom za zaposlene u teretnom saobraćaju. Od 1.1.2018 takođe preuzimamo troškove internata.

Naša trenutna mesta pripravništva u Austriji

Sve prednosti naukovanja kod jedne od najvećih transportnih preduzeća u Austriji

  • Osvrćući se na preko 106 godina istorije preduzeća, nudimo Vam sigurno radno mesto u finansijski jakom privatnom preduzeću u brzorastućoj logističkoj branši.
  • Iako u našem koncernu zapošljavamo više od 3700 zaposlenih, ostali smo porodično preduzeće i poseban naglasak stavljamo na cenjenu, ličnu atmosferu.
  • Dobra radna atmosfera sa motivisanim zaposlenima, savremena radna mesta i "socijalne beneficije".
  • Na obrazovanju učenika na praksi niste raspoređeni samo u određeno odeljenje, već takođe redovno prolazite kroz sva relevantna odeljenja i stoga brzo upoznajete odnose i uključene ljude.
  • Naravno, želimo da naši učenici na praksi ostanu lojalni preduzeću i nakon obuke na praksi. Nudimo interesantne i raznolike mogućnosti za napredovanje. Ako ste zainteresovani, možemo ponuditi i profesionalne karijere u inostranstvu na naših 23 lokacija u 8 zemalja.
  • Naša ponuda za obrazovanje trenutno uključuje tri stručna obrazovanja sa kvalifikovanim, simpatičnim trenerima.
  • Fleksibilnost u obrazovanju učenika i u procesu prijema: Pre svega, najvažnije nam je interesovanje za naše preduzeće. Ovo naravno uključuje i odgovarajuću brigu i tačnost, logičko razmišljanje i ambicije za transportnu delatnost.
< class=" heading " >Reference