GARTNERPosloviRad u Gartneru

Rad u Gartneru

Inspirisani našim osnivačem Josefom Peterom Gartnerom i vođeni našim vrednostima koje se prenose od generacije do generacije, našim klijentima stavljamo na raspolaganje usluge transporta, intermodala i warehousinga kao i naše 106 godišnje znanje. Zato oko 1.000 kupaca svakodnevno bira naše preduzeće za svog logističkog partnera.

Uprkos svojoj veličini, Gartner je ostao porodično preduzeće. Odlikujemo se jasnom odgovornošću i ravnim hijerarhijama, koji omogućuju brže odluke i njihovo ostvarivanje. Ovi principi važe i za našu ulogu kao poslodavca.

Gartner Großraumbüro

Timski rad i tolerancija

Zajedno možemo postići više. Stoga je neophodno dobro sarađivati sa kolegama iz različitih odeljenja na poslu. Iznad svega, važno je postupati jedni prema drugima sa poštovanjem, čak i ako se mišljenja razlikuju. Objektivna i osnovana kritika je izričito poželjna u ovom kontekstu i sastavni je deo Gartnerove kulture rada. Internacionalnost je takođe deo ove kulture - Gartner je poslodavac za zaposlene sa 26 različitih nacionalnosti koji govore ukupno 23 jezika. Posvećeni smo toleranciji upravo zato što ljudi iz najrazličitijih etničkih grupa svakodnevno rade zajedno. Svi u Gartneru imaju ista prava i obaveze i poštuju se i prihvataju bez obzira na njihovo poreklo, boju kože ili pol.

 

Ulaz i napredovanje u Gartner-u

Bez obzira na to da li svoju karijeru započinjete u Gartneru kao praktikant, učenik/pripravnik ili iskusni specijalista, kod nas nema ograničenja za Vaše mogućnosti napredovanja. Kao poslodavac, ohrabrujemo i podupiremo naše zaposlene: Ako se uključite u Gartner i radite svoj posao predano i motivisano, uvek postoji put prema gore. Brojni dugogodišnji zaposleni potvrđuju ove mogućnosti.

Ravnoteža između posla i privatnog života

Kao poslodavac u porodičnom vlasništvu, kompatibilnost porodice i posla naš je najveći prioritet. Zato Gartner u Austriji omogućava svim zaposlenima da se vrate na tradicionalni posao sa smanjenim radnim vremenom tokom roditeljskog odsustva. Ova redukcija ili smanjenje - u većini slučajeva sa punog radnog vremena na 20 sati sa skraćenim radnim vremenom - moguće je za zaposlene koji su u preduzeću najmanje tri godine do navršene sedme godine života deteta.