GARTNERPosloviPosebnosti i koristi

Posebnosti i koristi u sedištu

Ako radite za Gartner, pripadaćete timu jedne od 500 najboljih preduzeća u Austriji. Gartner je porodično preduzeće u logistici više od 100 godina, što preduzeće čini stabilnim i sigurnim poslodavcem. U Gartneru ćete raditi sa mladim, međunarodnim timom usred mnoštva razvojnih mogućnosti i mogućnosti napredovanja. Osim sigurnog i raznovrsnog posla, nudimo Vam kao poslodavcu i niz drugih prednosti i popusta.

Schulungen bei Gartner

Zahvalnost za zaposlene

U znak zahvalnosti za naše zaposlene, svi zaposleni u preduzeću dobijaju nagrade kao priznanje kod venčanja i godišnjica. Zahvalnost ne znači samo plaćanje zasnovano na učinku, već takođe određuje osnovni stav u našoj svakodnevnoj interakciji. U preduzeću Gartner politika otvorenih vrata primenjuje se na sve, kao i kvalitet rukovanja na svim nivoima. Osim toga, svim zaposlenima nudimo savremena radna mesta i, u zavisnosti od posla, mobilne telefone preduzeća, laptopove i službene automobile (takođe za privatnu upotrebu).

Mogućnosti daljeg obrazovanja

Kao zaposleni u Gartneru, imate brojne mogućnosti za dalje usavršavanje, kako interno tako i eksterno. Kako biste ostali fit u velikom broju IT programa, a programi koje koristimo ne stvaraju vam poteškoće na poslu, u redovnim intervalima možete pohađati kurseve obuke o brojnim IT temama. Takođe imate priliku da se dalje obrazujete u oblasti dispozicija ili jezika. Osnovna i napredna obuka za vozače/ice i zaposlene u skladištu takođe su deo našeg programa daljeg obrazovanja. Na našim kursevima obuke o zaštiti od požara i pružanju prve pomoći naučićete i pravilan postupak u slučaju nesreća na poslu, praktične tehnike prve pomoći, odgovarajuće alarme u hitnim slučajevima, kao i pomoćna sredstva i njihovu pravilnu upotrebu.

Gartner E-Learning Plattform

Restoran u preduzeću

Da biste se pobrinuli i za svoje fizičko blagostanje, u našem internom restoranu možete birati između raznih predjela, glavnih jela i deserta. Prilikom planiranja jelovnika radimo sa pružaocem usluga kako bismo osigurali uravnoteženu i zdravu ishranu i raznovrstan izbor jela. Možete dobiti meni po svom izboru uključujući supu ili salatu za samo 2,90 €. Ostatak iznosa ćemo platiti mi.

Lekar preduzeća i promocija zdravlja preduzeća

Zdravi i motivisani zaposleni su osnova našeg uspeha. Zato vam je naš lekar medicine rada dostupan svake nedelje u određeno radno vreme za pitanja, savete i medicinsku negu. Osim toga, nudimo psihološku podršku i psihološki telefon za hitne slučajeve, ako pritisak u porodici i na poslu postane prevelik. Kao deo zdravstvene zaštite u preduzeću, želimo da podignemo Vašu svest o temi zdravlja i srodne prevencije. Radionice se održavaju u redovnim intervalima u kojima se obrađuju različite teme.

Ovo uključuje:

  • Glavne događaje sa zanimljivim pratećim programom za pojedina odeljenja
  • Redovni pregledi i procene od strane spoljnog službenika za bezbednost i lekara medicine rada
  • sveže voće svake srede na raspolaganju
  • Kursevi prve pomoći ili odgovarajući kursevi osvežavanja
  • Akcije vakcinacije

Briga o deci tokom praznika

Kao porodičnom preduzeću, važno nam je da pomognemo našim zaposlenima u brizi o deci tokom godišnjih odmora. U saradnji sa različitim spoljnim partnerima, imamo nedelje praznične kampanje u kojima deca zaposlenih u Gartneru mogu zaigrano da dožive bavljenje prirodom i životinjama. Zajedno sa šumskim vrtićem za decu, nudimo uzbudljivu letnju nedelju šume posebno za mlađu decu. Sve ponude nadgledaju obučeni pedagozi, prilagođene su opštem radnom vremenu naših zaposlenih i u potpunosti ih finansira preduzeće.

Kinderbetreuung Ferienaktionswoche Fußballcamp
News Ferienaktionswochen 2020
Kinderbetreuung Ferienaktionswoche Ponycamp