GARTNERPreduzeće

Grupacija preduzeća GARTNER

Preduzeće Gartner sa centralom u Lambachu/Austrija kao i filijalama, kćerima preduzećima i kooperativnim partnerima u Austriji, Nemačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Španiji, Francuskoj, Holandiji, Belgiji, Grčkoj, Češkoj i Slovačkoj predstavlja jedno od najvećih porodičnih transportnih preduzeća u Evropi.

When YouTube videos are accessed, personal data is transmitted to Google Inc. This is your IP address, information about the browser you are using or the operating system of your end device and at least the information about which video(s) you are watching. This data may be linked to other data about you and used to create profiles.

By clicking on the play button, you consent to the transfer of your data to Goolge Inc. For more information on data protection, please visit https://www.gartnerkg.com/datenschutz/

Gartner - 102 Jahre Transportkompetenz

Gartner - The World of Transport

106 godine kompetencije u oblasti transporta

Naše decenijsko iskustvo u nacionalnom i internacionalnom transportu robe i naša konzekventna orijentacija na zahteve naših klijenata doveli su nas do položaja gde se danas nalazimo. Po želji klijenta možemo individualno da promenimo našu opremu odnosno da je prilagodimo i tako uz pomoć specijalnih vozila postupamo prema specifičnim potrebama klijenta. Da bi ispunili mnogobrojne zahteve, ne štedimo na troškovima niti naporima i na taj način našim klijentima možemo uvek da garantujemo pravu opremu po najnovijem stanju tehnologije.

Na osnovu 100 godina stručne kompetencije, mi u preduzeću Gartner raspolažemo sa potrebnim iskustvom i znanjem i garantujemo profesionalno izvođenje transporta. Pored toga redovno se uključujemo u sve aktuelne postupke dobivanja sertifikata i obezbeđujemo pridržavanje svih zahteva za zaštitu podataka. Gartner raspolaže danas sa vlastitim voznim parkom teretnih motornih vozila sa preko 2.100 vučnih jedinica kao i preko 3.200 prikolica tegljača, pri čemu se koriste isključivo najmodernije, ekološke vučne mašine.

Vaše transportno preduzeće sa rešenjima po meri

Nema da ne ide!

Naši kamioni hladnjače svaki dan dovoze tovare svežeg voća i povrća iz celog sveta, koje se kod nas smeštaju u hlađena skladišta a zatim se prodaju u regalima. Naše hladnjače nisu aktivne samo u tuzemstvu, već idu do Avganistana, Moldavije, Turske, Rusije i Irana.

U skladu sa motom: „Yes we can – niti jedan transport nije za nas nemoguć” transportovali smo jednog slona kroz celu Evropu na „ljubavnoj turneji“, kod nas isporučili ledene blokove iz Belgije i aranžirali još poneki drugi neobični transport tečnosti, kao što je voda za ajkule.

Na osnovu našeg stogodišnjeg iskustva u transportu, izgradili smo sebi ne samo pouzdanu bazu klijenata, već smo zadobili i njihovo poverenje, što nam omogućava da transportujemo dragocenosti naših klijenata. Bez obzira koliko je nešto veliko, maleno, dragoceno ili udaljeno, ne postoji skoro ništa, što ne možemo da pokrenemo i niti jedan put nam nije predalek.

Gartner Kühler im Gebirge