GARTNERUslugeWarehousing

Warehousing

Odlučujući deo slagalice za kompleksne logističke izazove: Na 8 lokacija u celoj Evropi nudimo sveukupno približno 100.000 kvadratnih metara skladišnog prostora. Naši kapaciteti skladišta su pri tome usmereni na raznovrsnu robu: od životnih namirnica preko sirovina i potrošačke robe sve do posebne robe kao što su hemikalije i opasne materije.

Skladištenje Vaše robe moguće je kako u ambijentalnom tako i rashlađenom delu. Dodatno uz naše visoko moderne mogućnosti skladištenja, mi preuzimamo kao Value Added Services u logistici i komisioniranje, Labeling i Repacking kao i Display-izgradnju.

Warehousing: najviša gustina usluga zahvaljujući integrisanim rešenjima

Profesionalni servis od A-Z: Preuzimanjem svih procesa u logističkom lancu snabdevanja, našim klijentima možemo da ponudimo rešenja po meri za sve naše klijente. U sveukupnoj odgovornosti poboljšavamo sve procese i sa najmodernijom tehnologijom pružamo transparentno upravljanje svih oblasti.

Sa našim softverskim rešenjima podržavamo i kompleksne logističke zahteve. Klijentima nudimo ova rešenja kao Application Service Provider (ASP) na osnovu ugovorenih Service Level Agreements sa velikim uspehom. Od upravljanja dobavljača do isporuke kod klijenta ili u proizvodnoj lokaciji, mi poboljšavamo troškove logistike, stanje na skladištu i vremena protoka - efikasno, pouzdano i održivo.

Tehnika koja je bezbedna za budućnost: Sa najmodernijom arhitekturom servera i mesta za čuvanje podataka, visoko dostupnom arhitekturom i redundantnim mrežnim vezama, naša jaka IT-infrastruktura je opremljena za sve zadatke.

Warehousing Umschlaglager

Prednost naše lokacije: Optimalno saobraćajno povezivanje za Warehousing

U centrali u Lambachu naše skladište se sastoji od visokih regala, blok skladišta i skladišta za opasne materije. Zahvaljujući sopstvenom železničkom priključku i ukupno 42 rampe za utovar i istovar možemo brzo i efikasno da obavimo pretovar. Roba se može tako direktno isporučivati na/sa teretnih vozila i može se odmah stručno skladištiti.

Warehousing Hochregallager

Warehousing skladište sa visokim regalima

U našim temperisanim skladištima sa visokim regalima omogućujemo stručno skladištenje za robu i dobra koja svih vrsta koji su osetljivi na temperaturu - od životnih namirnica do osetljivih proizvoda farmaceutske industrije. U tu svrhu na raspolaganju stoji sveukupno više od 1.700 mesta za odlaganje. Da bi još tačnije mogli da odgovorimo na specifične želje klijenata i zadane temperature, dodatno pružamo pet kutija za hlađenje koje su međusobno nezavisne.

Naše skladište sa visokim regalima za suvu robu obuhvaća ukupno 8.600 mesta za odlaganje sa fleksibilno prilagodljivim regalima, koji nude kapacitet za optimalno i stručno skladištenje proizvoda raznih branši.

Warehousing Blocklager

Warehousing u blok skladištu

Neprekidni rashladni lanac i u slučaju pretovara: U našem temperisanom blok skladištu/skladištu za pretovar na površini od 4.000 m² pretovaraju se proizvodi osetljivi na temperaturu i kod potrebe se takođe u međuvremenu skladište. Za pretovar i međuskladištenje proizvoda u ambijentalnom delu u našem blok skladištu/skladištu za pretovar za suvu robu na raspolaganju stoji 21.000 m² velika površina za skladištenje.

Warehousing Gefahrengutboxen

Warehousing u kutijama za opasne materije

Najveća preciznost i bezbednost: Savršeno smo pripremljeni i za skladištenje opasnih materija i opremljeni sa najmodernijim uređajima. Za opasne materije u skladu sa VCI klasama skladišta na raspolaganju stoji odvojeni deo za pretovar opasnih materija kao i četiri međusobno nezavisne, prostorno odvojene kutije za opasne materije koje odgovaraju aktuelnim bezbednosnim standardima.

Pregled naših lokacija skladišta

Lokacija Firma Površina skladišta
Lambach/Austrija Gartner KG 16.000 m²
Wels/Austrija Gartner KG 7.300 m²
Wien-Inzersdorf/Austrija Gartner KG 4.400 m²
Kehl/Nemačka Gartner Speditions GmbH 7.400 m²
Nagykanizsa/Mađarska Gartner Intertrans Hungaria Kft. 21.500 m²
Gyál/Mađarska Gartner Intertrans Hungaria Kft. 20.000 m²
Waddinxveen/Holandija Gartner Holland B.V. 22.000 m²
ukupna površina skladišta   95.300 m²
Warehousing Ansprechpartner Hubert Perner
Warehousing
Kontakt lice

Gospodin Hubert Perner