GARTNERUslugeDrumski transporti

Drumski transporti

Naša osnovna kompetencija je drumski transport. Da li uz pomoć hladnjača, vozila sa ceradama, cisterni ili transportera vozila - na drumu možemo da transportujemo skoro sve. Da bi ispunili mnogobrojne zahteve klijenata i branše u pogledu transporta, ne štedimo na troškovima niti naporima i na taj način našim klijentima možemo uvek da garantujemo pravu opremu po najnovijem stanju tehnologije. Trenutno se u našem voznom parku nalazi oko 2.100 vučnih jedinica.

Individualna vozila za drumski transport

Naša logistika ne poznaje granice - da bi odgovorili individualnim potrebama naših klijenata, skoro svako vozilo je opremljeno sa specijalnom opremom. Primeri za to su specijalne poluprikolice sa ceradom sa Joloda sistemima za transport u industriji hartije ili poluprikolice sa bočnim zidovima sa koritom za transport kolutova čelika u industriji čelika. U oblasti hladnjača raspolažemo već neko vreme sa prikolicama za farmaceutsku industriju, koje mogu da se koriste za osetljive transporte lekova i omogućavaju stalnu kontrolu temperature iz daljine putem satelita.

Kvalifikovano osoblje

Da bi mogli da garantujemo visoke standarde i naše zahteve za kvalitetom, zapošljavamo isključivo sopstveno osoblje. To se u današnje vreme kod jedne takve veličine voznog parka ne podrazumeva samo po sebi. Zbog toga smo još više ponosni na to da možemo da tvrdimo "tamo gdje stoji Gartner, tu i jeste Gartner unutra".

Gartner umweltfreundlicher Fuhrpark

Ekološki prihvatljiv vozni park

Vozni park se sastoji isključivo od vozila klase Euro 5 EEV i Euro 6. Time povezani viši troškovi nabavke amortizuju se u toku prve dve bodine na osnovu ušteđene količine goriva i manjih CO2-emisija. Sva vozila uvek odgovaraju najnovijim normama o ispušnim gasovima.

Gartner Transport und Logistik Kontakt
Kontakt
GARTNER KG Sedište

Linzer Straße 40
A‐4650 Lambach

Gartner Transport und Logistik Kontakt
Imate li pitanja o našim uslugama ili uopšte o GARTNER-u? Tu smo za vas!
GARTNER KG

Sedište Austrija

A-4650 Lambach

Linzer Straße 40