GARTNERPreduzećeLokacijeHolandijaRotterdam

Gartner Holandija

Sedište firme u Roterdamu

Gartner Holland B.V. (deo nekadašnjeg MOOY Logistics) je Vaš partner za logističke usluge širom sveta sa glavnim sedištem u Roterdamu. Iz ove strateške lokacije u Evropi povezani smo preko široke mreže agenata sa ostatkom sveta i možemo da ispunimo svaku uslugu. Svejedno da li se radi o projektnoj pošiljci ili paketu visokog prioriteta. Mi isporučujemo na vreme sa mnogo ljubavi prema detaljima i ličnom notom. Gartner Holland pruža sledeća logistička rešenja.

 

Drumski transport

Tražite pouzdanog i fleksibilnog partnera za drumski transport? Gartner Holland se brine za Vaš transport na drumu do svakog željenog cilja. Imamo pristup izvrsnom voznom parku sa potpuno opremljenim teretnim vozilima. Mi transportujemo robu u zemlji i u inostranstvu. Kontejnerski, konvecionalni i specijalni transporti.

Vazdušni transport

Pošaljite Vašu robu brzo i sigurno vazdušnim transportom do svakog mesta na svetu. Zahvaljujući našoj obimnoj mreži Gartner Holland može da obavi Vaše vazdušne pošiljke do svakog željenog cilja. Vaša roba se isporučuje uvek na dogovoreni datum i vreme. Mi pružamo usluge ne samo za vazdušni transport već i u RFS-u, te pružamo visoko vredne usluge u koje možete da se pouzdate.

 

Slobodna radna mesta na lokaciji Rotterdam

Na ovoj lokaciji trenutno nema slobodnih radnih mesta

Sva slobodna radna mesta
GARTNER Holland B.V., Holandija

Transportweg 15

NL-2742 RH Waddinxveen

Telefon +31 180 454 444