GARTNER Intertrans Hungaria

Zbog porodičnih korena i ekspanzije u smeru istoka, Grupacija Gartner je od 1991. godine zastupljena u Mađarskoj sa sopstvenim društvom. Gartner Intertrans Hungaria je u međuvremenu postalo najveće internacionalno transportno preduzeće u Mađarskoj i nudi transportna rešenja iz lokacija Zalaegerszeg, Budimpeštu, Nagykanizsa i Gyál Transportlösungen za celu Evropu.

Usluge

U kompetencije se ne ubrajaju samo standardni robni transporti, već i transport tečnih hemikalija, temperisane robe, visoko vredne robe, koja je zaštićena posebnim sigurnosnim standardima, dvospratni utovar, ADR-roba, roba sa zamenskim paletama kao i posebne vožne. Ovde važi jedan sistem menadžmenta kvaliteta koji je samostalno postavljen i opšte važeći za celi koncern. Ukupna oprema kao i obuka osoblja sledi prema najnovijim ISO 9001:2015 i SQAS propisima i godišnje se proverava od strane auditora i dalje poboljšava.

Vozni park

Gartner je na osnovu korišćenog voznog parka odlučujuće preduzeće u Mađarskoj. Isti se sastoji od kamiona sa poluprikolicom, prikolica sa ceradom, hladnjačama i cisternama kao i transporterima vozila. U međuvremenu Gartner nudi jednu od najvećih flota hladnjača u zemlji. Dodatno se kapacitet u okviru grupacije firmi dopunjava sa podizvođačima. Ukupni vozni park ne sadrži samo uobičajene kamione sa poluprikolicama, već i razna mala vozila od jedne tone nosivosti.

Da bi ispunili raznovrsne zahteve klijenata, Gartner garantuje opremu po najnovijem stanju tehnike. Gartner je osim toga od 2017. godine započeo opremanje teretnih vozila sa najmodernijim tabletima. Isti povezuju ne samo navigaciju i komunikaciju sa vozačima, već sadrže i informativne video snimke o teretnom vozilu, koji se uvek mogu pregledati. Sa prosečnom starosti od malo ispod dve godine, flota se ubraja u jednu od najmodernijih u Evropi i odgovara uvek najnovijim ekološkim smernicama.

Ono što Gartner odlikuje:

  • Porodično preduzeće
  • Visoki standardi kvalitete
  • Stručna kompetencija
  • Dugogodišnje iskustvo u transportu
  • Sopstvena oprema na najnovijem stanju tehnike
  • Sopstvena radionica
  • Fleksibilna transportna rešenja
  • Praćenje robe putem GPS-a
  • Moderna skladišta sa sistemom za menadžment warehouse-a
< class=" heading " >Reference