GARTNERPreduzećeO GartneruNovostiWe also transfer data

We also transfer data

News Dell Server

Server rešenjem firme DELL EMC Power Edge značajno smo poboljšali našu IT-infrastrukturu. Broj servera se prepolovio, troškovi za licencu su smanjeni za 50 % a efektivnost se povećala za 40 %.

Promenom na PowerEdge R740xd Server od Dell EMC poboljšali smo našu IT-infrastrukturu i pri tome smo postigli pet puta poboljšanu efektivnost mreže, koja je bila osetna za naše saradnike u celom preduzežu i omogućava efikasniji rad na svim nivoima. Da bi ispunili digitalne zahteve našeg stalno rastućeg preduzeća, prilagođavanje IT-infrastrukture je odavno bilo neophodno i rešenje je pronađeno kod Dell EMC.

Markus Fürlinger (CIO) „Tehnički je za nas bilo jasno, šta nam je potrebno. Podrška od Dell EMC, naročito servisa za klijente, je bila izvrsna. Znali su tačno, koji proizvod odgovara našim zahtevima. Faza implementacije je zbog toga bila veoma kratkotrajna“.

16 zastarelih Blade-Center-Servea je zamenjeno sa 8 novih PowerEdge R740xd Servera. Zbog poboljšanja ušteđeno je 50 procenata troškova za licence i istovremeno je efikasnost povećana za 40 procenata. Osim toga po jednom serveru se ostvaruje dvostruki učinak i u odnosu na Exchange server mogao je da se ostvari 100-procentni dobitak na efikasnosti.

Iako se radni procesi pretežno odvijaju digitalno, u budućnosti želimo da još više usmerimo fokus na digitalnu sigurnost podataka. Digitalna transformacija predstavlja izazov pre svega u špediciji i prevozu tereta, jer vozači teretnih vozila trenutno moraju da imaju potpisane otpremnice. Vozač prima svoje naloge digitalno.

Gartner Transport und Logistik Kontakt
Imate li pitanja o našim uslugama ili uopšte o GARTNER-u? Tu smo za vas!
GARTNER KG

Sedište Österreich

Linzer Straße 40

A-4650 Lambach