GARTNERPreduzećeVrednostiKodeks ponašanja

GARTNER FLAIR – Zajedno postižemo više!

Kodeks ponašanja

Naše preduzeće je uspešno već preko 100 godina, to je pre svega zbog naših izvrsnih i motivisanih saradnika. Oni se odlikuju različitim kompetencijama, pogledima i interesima i poseduju raznovrsne sposobnosti. Naš internacionalni koncern čine i različite kulture i etničke pozadine. Mi smo uvereni u to da su potrebni saradnici, koji se kod nas osećaju dobrodošlim, koji slede naše ciljeve, ali mogu i da zadrže svoju ličnost i ciljano koriste svoje prednosti. Zbog toga se svaki dan trudimo za ugodnu i poverljivu radnu klimu i da poznati „Gartner Fler“, koji se teško može opisati rečima i dalje ostane održan, jer zajedno postižemo više!

Događaji & akcije

Sportske priredbe podstiču socijalne kontakte, međuljudsku komunikaciju, timski duh i zabavne su. Mi kao preduzeće u glavnom sedištu u Lambachu nudimo našim saradnicima razne grupne sportske događaje kao na primer učestvovanje u Salzkammer-Trophy, najvećem marathonu mountain biciklima u Austriji. Još jedna stalna priredba je naš godišnji turnir hokeja na ledu.  Pod pravim uslovima takmičenja sa opremom i sudijom, veče uvek postaje highlight, čak i za početnike u hokeju na ledu. Zabava, akcija i kretanje su u prvom planu i kod izleta pojedinih odelenja kao u avanturističkim vrtovima u šumama.

Na povratku kući nabaviti last-minute poklon za Valentinovo za suprugu ili devojku? Mi preuzimamo to i organizujemo za naše saradnike cveće. Kucanje jaja na Vaskrs, uštipci za karneval ili sladoled na preko 35°C – mi kažemo: Raznovrsnost i mali izrazi pažnje u radnoj svakodnevnici moraju da budu!

 

Socijalni angažman

Mi finansijski podstičemo razna udruženja i saveze kao i škole kod maturskih balova i lokalne inicijative, sa oglasima/uključenjima ili besplatnim transportima. Kod naših sponzorskih aktivnosti zalažemo se za dugoročna, regionalna i održiva partnerstva. Molimo da imate razumevanje za to da zbog stotina upita koje primamo svake godine, ne ne možemo da podržimo svaki upit za sponzorstvo.

Preko 30 godina podržavamo regionalna sportska udruženja kao glavni sponzor, koji zbog toga nosi i naše ime firme „SV Gartner Edt“. Posebna pažnja je upravljena na podsticanje omladinskog nogometa.

 

SV Gartner Edt Fußball-Jugend-Förderung