GARTNERUslugeDrumski transportiTransporti sa ceradama

Transporti sa ceradama

Bez obzira da li je reč o euro-paletama, rešetkastim kutijama ili posebnom teretom: Naši transporteri sa ceradom transportuju fleksibilno, individualno - i u potpunosti prilagođeno Vašim potrebama. Sa trenutno oko 1500 vrhunski opremljenih vozila za transport sa ceradama, Gartner pruža rešenja za sve logističke izazove, od blagovremene isporuke standardnih paletiranih roba do voluminoznih ili teških industrijskih proizvoda. Koji god nam zadatak postavite: Sa mnogo iskustva i prilagođenih vozila, mi savršeno usaglašavamo logistiku i transport zahtevima Vaše branše.

Transport sa ceradama za papirnu industriju

Za siguran transport papirnih rolni potrebne su pre svega dve stvari: Pažnja i odgovarajuće transportno vozilo. U firmi Gartner možete se osloniti na oboje. Naši transporteri sa ceradama su opremljeni sa poznatim Joloda sistemom, uz čiju pomoć se osetljive rolne mogu utovariti i istovariti preko šina. To ubrzava ne samo procese na licu mesta, već omogućava i siguran i pouzdan transport papirnih rolni.

Transport sa ceradama za industriju čelika

Mi se stavljamo i pred “najteže izazove” – i oni često dolaze iz industrije čelika. Da bi bezbedno transportovali tamo proizvedene kolutove od čelične žice (engl. Coils), osiguravamo ih sa “koritom za kolutove čelika” u podu naših poluprikolica. Zahvaljujući našim transporterima sa ceradama koje su specijalno za to opremljeni, postupak utovara i istovara je pri tome posebno jednostavan i brz. Za više efikasnosti i bezbedan transport!

Poluprikolice sa ceradom i kranom

Fleksibilnost i održivost su odlučujući faktori u branši logistike. Mi smo to blagovremeno priznali – i investirali u posebno raznovrsne mogućnosti transporta sa našim poluprikolicama sa ceradom i kranom. Slično kao i kontejneri mogu se koristiti ne samo u drumskom transportu već i kod potrebe se u svako vreme mogu da premesti na šine. To ne čuva samo okolinu već štedi vreme na izabranim vezama.

Kranbare Plane

Mega prikolica za transport sa ceradama

Mi smo Vaš partner kod transporta posebno voluminoznih proizvoda. Pored standardnih vozila sa ceradama visine od 2,70 metara naš raznovrsni vozni park nudi takođe vozila sa ceradom u velikim dimenzijama, "mega prikolice". Sa visinom do 2,95 metara mega prikolice od Gartnera transportuju XXL-tovar sa malo težine - ali sa mnogo volumena. Naše mega prikolice su posebno popularne na primer u automobilskoj industriji kao i u industriji proizvodnje pene.

Transport sa ceradom sa kosim utovarivačem

Ravno utovarati može svako - ali ukoso tovariti mogu samo pravi profesionalci! Kosi utovarivači od Gartner su upravo takvi profesionalci. Vozila iz naše visoko specijalizovane flote za posebne transporte pružaju integrisani hidraulični sistem, sa kojim mogu da se ukoso utovare specijalni limovi, kotlovski podovi ili različite čelične konstrukcije širine do 3,8 metara. Dodatno poluprikolica može da se potpuno izvadi i koristi kao plato prikolica ili kao konvencionalna poluprikolica sa ceradom.

 

Planenfahrzeug Gardinenplane
Planenfahrzeug Jolodasystem
Planenfahrzeug Coil-Mulde

Naša vozila za transport sa ceradom

Poluprikolica sa ceradom
  • 1500 komada ukupno
  • od toga 1300 komada sa kodom XL
  • svaki sa mesta za odlaganje po 34 euro-paleta
od toga poluprikolica sa ceradom sa posebnom opremom
  • 390 Tautlinera sa sistemom Joloda za papirnu industriju
  • 587 Tautlinera sa koritom za transport kolutova čelika za industriju čelika