GARTNERUslugeDrumski transportiTransporti sa hladnjačama

Transporti sa hladnjačama

Hladne glave za savršeno ohlađenu robu: Neprekidni rashladni lanac je osnova za transport temperisane robe. Sa našim dugogodišnjim iskustvom i našim modernim hladnjačama obezbeđujemo da i osetljiva roba bezbedno, savršeno ohlađeno i bez gubitka kvalitete stigne na svoje odredište.

Potpuna dokumentacija prema javnim i internim smernicama

Kao Vaš logistički pružilac usluga Gartner obezbeđuje bezbedan transport ohlađene robe svake vrste. Bez obzira da li je reč o povrću, voću ili mesnim proizvodima, hemikalijama ili lekovima: Mi stojimo za pouzdana, efikasna logistička rešenja koja mogu da se prate. Određeno tačno u minutu - i ohlađeno na pravi stepen.

Garantovana pouzdanost: Transport hladnjačama bez gubitka kvalitete

Najmodernija tehnika je osnova za našu rashladnu tehniku. Naših ukupno 830 vozila za transport hladnjačama raspolaže sa jednim specijalnim, potpuno izolovanim korpusom, takozvanim rashladnim koferom. Pruža mesto za 33 euro-palete ili 43 CC kontejnera za cveće. Tokom transporta roba u rashladnom koferu može da se konstantno i precizno drži na temperaturi koja je potrebna za određeni proizvod. Da bi se što raznovrsnije koristila, svaka naša hladnjača raspolaže uz to i visoko moderan rashladni agregat, koji omogućava temperaturno područje od -28°C do +28°C.

Mi obezbeđujemo temperaturu za svaki proizvod tokom ukupnog logističkog lanca, naravno uključujući elektronsko zapisivanje temperature. Sve naše hladnjače su osim toga FRC sertifikovane. To garantuje, da temperatura neće odmah da se snizi zbog dobre izolacije u slučaju smetnje - i da će Vaša roba bezbedno da stigne do svog cilja u svakom slučaju.

Kühler auf Rampe
Kühler in Straßenbucht
Kühler bei der Entladung vom Schiff
Kühler im Gebirge
Kühler Innenansicht
Kühler auf Straße

Jednostavno fleksibilno: Rashladni transporti za food, non-food, hemiju i farmaciju

Individualna rešenja za najvišu fleksibilnost i pouzdanost: U firmi Gartner ne dobivate samo dugoročnoznanje i iskustvo u pogledu transporta hladnjačama, već i visoko specijalizovane poluprikolice za posebno zahtevne logističke zadatke.

Mnoga naša vozila za transport hladnjačama opremljena je sa posebnom opremom specifičnom za proizvod i tovar. Tu se ubrajaju grede za osiguranje tereta, sa kojima palete mogu da se slažu jedna preko druge. Savršeno smo opremljeni i za transport stoke za klanje ili svežeg mesa. Naše “hladnjače za meso” pružaju trake sa cevima, preko kojih meso može da se na kuki brzo i direktno utovari u teretnom vozilu. Za mešani transport duboko zamrznute i sveže robe na raspolaganju stoje posebne poluprikolice sa zidovima za razdvajanje, koji omogućavaju različite zone za hlađenje. To štedi vreme i omogućava potpuno efikasno rasterećenje lanca za isporuku.

Naš vozni park za transporte sa hladnjačama

Termo poluprikolice
  • 830 komada ukupno
  • 33 mesta za odlaganje euro-paleta
  • Opremljeni sa elektronski pogonjenim uređajima za zapisivanje temperature
  • Temperaturno područje od -28°C do +28°C
  • Sve termo poluprikolice su spremne za cveće
    (43 CC kontejner)
od toga termo poluprikolica sa posebnom opremom
  • 120 komada sistema kuka
  • 260 komada greda za osiguranje tereta
  • 160 komada hladnjača sa razdvojnim zidom za transport u dva različita temperaturna područja