GARTNERUslugeDrumski transportiTransporti tečnosti

Transporti tečnosti

Kompetencije i fleksibilnost na najvišem internacionalnom nivou: Gartner je već mnogo godina pouzdan partner za internacionalnu hemijsku industriju i industriju prerade mineralnog ulja. Sa našim vozilima cisternama i kontejner cisternama transportovali smo širom Evrope tečnu i temperisanu robu na temperaturama do 240°C. Naša moderna vučna vozila i poluprikolice ispunjavaju naravno sve zahteve GGVS-a i ADR-a i zbog toga su takođe prikladni kako za standardnu robu tako i za opasnu robu.

Naša specijalna oblast: Hemijski i tehnički tečni transporti

Mi smo apsolutni specijalisti za tečne transporte hemijskih i tehničkih proizvoda.Zbog toga je naš celi vozni park za tečne transporte optimisan za ovaj segment usluga. To nas čini posebno pouzdanim partnerom sa sveobuhvatnim, visoko specijalizovanim voznim parkom. Kako se mi fokusiramo isključivo na transport hemijskih tečnosti, transporti sa cisternama za životne namirnice ne pripadaju našem spektrumu usluga.

Tankcontainer

Sertifikovana bezbednost

Naše poluprikolice za transport sa cisternama opremljeni su sa jednom ili više komora zavisno od verzije. Uglavnom se koriste za transport opasnih materija. Da bi osigurali posebno visoku meru bezbednosti kod transporta ovih izrazito osetljivih proizvoda, sva naša vozila sa cisternama se redovno proveravaju u pogledu saglasnosti sa GGVS i ADR.

Mehrkammerfahrzeug
LKW mit Tankcontainer
Gartner Tanker Detail
Gartner Tanker seitlich
Gartner Tanker hinten

Naš vozni park za transport sa cisternama

Svih naših 160 vučnih mašina, sa jednom ili više komora, opremljeno je sa vazdušnim kompresorom.

Poluprikolica za cisternu sa hemikalijama

Jedna komora
  • 30 m³ (200 mm izolacija/uzlazna cev/električno grejanje/izolacioni zidovi/priključak za paru/2,3 bar/do 240°C temperature/ V4A)

  • 30 m³ (100 mm ili 150 mm izolacija/uzlazna cev/izolacioni zidovi/električno grejanje/priključak za paru/2,3 bar/V4A)

  • 37 m³ (100 mm izolacija/uzlazna cev/izolacioni zidovi/električno grejanje/priključak za paru/2,3 bar/V4A)

Više komora
  • 4-komora 33 m³ (različite veličine komore/100 mm izolacija/priključak za paru/2 bar/V4A)

Cisterna

(delimično sa električnim grejanjem)

  • Jedna komora 30 m³ (100 mm izolacija/izolacioni zidovi/priključak za paru/delimično električno grejanje/2,3 bar/V4A, SWAP body)