Posebni transporti i specijalni transporti

Mi smo specijalisti za specijaliste: Kada Vaša roba, uređaji i mašine prekorače dimenzije transporta za koji nije potrebna dozvola, potreban Vam je jedan iskusan i kompetentan logistički partner, na kojeg se možete pouzdati u svako doba. Sa mnogo znanja i iskustva i visoko specijalizovanim voznim parkom pripremljeni smo za sve izazove internacionalnog i specijalnog transporta.

.

Vodeći širom Evrope: Moderan vozni park, kvalifikovani saradnici

Kao i kod svih usluga našeg preduzeća oslanjamo se i kod posebnog transporta i specijalnog transporta isključivo na dugogodišnje iskustvo naših sopstvenih saradnika. Redovnim obukama i daljim obrazovanjem know-how držimo konstantno na najnovijem stanju, da bi u svako doba mogli kompetentno da odgovorimo na sve upite naših klijenata.

Naša moderna flota vozila takođe ispunjava zahteve pored naših saradnika. Sa specijalnim voznim parkom sa preko 60 kamiona sa prikolicom/tegljača sa prikolicom sa specijalnim nadogradnjama i prikolicama, mi garantujemo bezbedan i blagovremeni transport.

Fleksibilnost i brza reakcija: Mi smo spremni za Vaše transportne zadatke

Da bi mogli brzo i fleksibilno reagovati na Vaše upite, sva vozila raspolažu sa posebnom dozvolom za celu Evropu i svaki dan su spremni za rad za Vas. Za transportne zadatke, koji prevazilaze uobičajene dimenzije za posebne transporte, za kratko vreme možemo takođe da organizujemo dozvole kao i transportne pratnje.

Spezialtransport mit Begleitfahrzeug
Überbreite Transporte
Gartner Schrägverlader
Schrägverlader Detail

Naš vozni park za posebne i specijalne transporte

  • 60 vozila za široke transporte do 3,2 metara potpuno pokriveni
  • 40 vozila sa integrisanim, hidrauličnim sistemom kosih utovarivača potpuno pokriveni
  • 20 mega prikolica za volumenske transporte