Lokacija Dürmentingen

Firma Gustav Ziegler GmbH

Da bi kompetencije u oblasti transporta namenskih vozila, traktora, poljoprivrednih mašina i građevinskih mašina još dalje proširili i ojačali položaj u segmentu internacionalnih specijalnih transporta i teških transporta, Grupacija Gartner je 2017. godine u potpunosti preuzela firmu Gustav Ziegler u Dürmentingenu

Firma Ziegler je osnovana krajem 30-tih godina i predstavlja porodično preduzeće u trećoj generaciji sa sedištem u Dürmentingenu (Baden Virtemberg), koje deluje širom Evrope.Ranije su to bili transporti drveta i celuloze, danas pre svega poljoprivrednih i građevinskih mašina, koji su predstavljali težišta delovanja preduzeća. Ukupni spektar usluga doseže od transporta traktora preko transporta sajmova i autobusa.

Standort Dürmentingen
Standort Dürmentingen Ziegler Flotte

Opremljeni sa preko 100 kamiona sa prikolicom/tegljača sa poluprikolicom i specijalnim prikolicama, mogu se pronaći i izvršiti prilagođena transportna rešenja.

Sopstvena proizvodnja vozila konstruiše i ostvaruje buduća praktična rešenja za svaku oblast primene. Jedno spoljašnje skladište od oko 23.000 m2 služa za skladištenje i pretovar vozila i velikih uređaja. Stručni utovar i istovar se osigurava uz pomoć rampi za utovar i utovara sa kranom. Približno 140 saradnika u bliskoj saradnji sa klijentima brine se za individualno određena transportna rešenja.

Gustav Ziegler GmbH, Nemačka

Schützenhausweg 5

D-88525 Dürmentingen