Lokacija Lambach

U Edt kod Lambacha, u srcu Austrije, nalazi se sedište centrale konzerna Gartner. Samo ovde je zaposleno preko 850 saradnika u kancelarijama, u radionici, u skladištu i kao vozači teretnih vozila. Veliki i kvalifikovani dispo tim organizuje i disponuje dnevno mnogobrojne transporte i pri tome uvek ispunjava individualne želje klijenata.

Na površini od 328.000m2 pored kancelarijskog kompleksa nalazi se jedno skladište veličine 16.000 m2 za obimne mogućnosti skladištenja, koje radi 24/7/365. Skladište se sastoji od jednog skladišta sa visokim regalima koje vodi skener i koje je potpuno kompjuterizovano kao i od jednog blok skladišta za suvu i zamrznutu robu kao i jednog skladišta za opasne materije.

Sopstveni terminal za kontejnere sa priključkom na železnicu, direktno na B1, pruža najbolji priključak na saobraćaj i idealnu infrastrukturu. Priključak na šine za efikasan utovar i istovar kao i 42 rampe omogućuju brzi pretovar robe.

Nadalje na terenu preduzeća nalazi se sopstvena velika radionica. Preko stotinu saradnika brine se za sve tehničke zahteve da bi uvek bilo garantovano najbolje održavanje naše flote. Da bi održavali vozni park na terenu preduzeća takođe se nalazi sopstvena benzinska stanica sa četiri trake. Sopstveni restoran brine se svakodnevno sa raznovrsnim menijima za fizičko zdravlje naših saradnika.

Standort Lambach Luftaufnahme
Standort Lambach Bürogebäude
Empfang Lambach Welcome to the world of transport
Büro Lambach Empfang
Büros im Verwaltungsgebäude der Gartner KG in Lambach
Standort Lambach Werkstatt
Standort Lambach LKW Wartung
Terminal Lambach Containerwand

2018. godine teren preduzeća je proširen sa površinom „Gartner Sever“. Površina veličine 14 nogometnih igrališta koristi se kao dodatno mesto za parkiranje teretnih vozila i predstavlja primer za ekološki prihvatljivo osvetlenje sa svojim konceptom svetala koji štedi energiju. Uz pomoć situativnog osvetlenja ostvaruje se ušteda struje do 90 procenata.

Slobodna radna mesta na lokaciji Lambach – sedište

Na ovoj lokaciji trenutno nema slobodnih radnih mesta

Sva slobodna radna mesta
GARTNER KG u Lambachu, Austrija

Linzer Straße 40

A-4650 Lambach

Telefon +43 7245 234 0