Lokacija Beč

Gartner Beč sa svojim velikim, temperisanim skladištem za pretovar i visoke regale, kao i zbog saobraćajno povoljnog položaja na bečkom autoputu S1, pruža savršenu logističku platformu za skladištenje i transport voća, povrća i ostalih proizvoda koji su osetljivi na temperature. 

Beč je nakon centrale koncerna Gartner u Lambachu druga najveća lokacija u Austriji. Rukovodilac bečke filijale je gospodin Christian Neunteufel, on je nadležan za rukovodstvo oblasti špedicija & logistika/skladište kao i za brigu za velike klijente. Lokaciji Beč za nacionalnu logistiku sveže robe kao i za konvencionalni nacionalni i internacionalni transport robe stoji na raspolaganju veliki sopstveni vozni park.

Ovde se prvenstveno koriste hladnjače i motorna vozila sa hladnjačom i dizalice. Prikolice sa ceradom opremljene ADR-opremom za opasne terete, aktivne su u domaćem kao i u međunarodnom saobraćaju. Poseban oslonac u Gartner lokaciji u Beču je logostika događaja, Gartner isporučuje opremu i piće kako za velike manifestacije tako i za razne pojedinačne koncerte.

Standort Wien Bürogebäude
Standort Wien IT
Standort Wien Außengebäude
Standort Wien Laderampen

Jedan deo Gartner IT-tima deluje iz jedne odvojene kancelarije u Beču. Ovde se nalaze mrežni, aplikacijski & EDI tim kao i IT-Helpdesk, za celi koncern (DE, HU, RO, SK, SRB, GR itd.).

Slobodna radna mesta na lokaciji Beč

Na ovoj lokaciji trenutno nema slobodnih radnih mesta

Sva slobodna radna mesta
GARTNER KG u Beču, Austrija

Laxenburger Straße 365

A-1230 Wien-Inzersdorf

Telefon +43 1 70 77 601