Lokacija Zalaegerszeg

Zbog porodičnih korena i ekspanzije u smeru istoka, grupacija Gartner je od 1991. godine zastupljena u Mađarskoj sa sopstvenim društvom. Gartner Intertrans Hungaria je u međuvremenu postalo najveće internacionalno transportno preduzeće u Mađarskoj i nudi transportna rešenja iz lokacija Zalaegerszeg, Budimpešta, Nagykanizsa i za celu Evropu.

Za upravljanje i pravilno obavljanje svih poslova u Mađarskoj, centrala je Zalaegerszeg. Nadalje, ova lokacija deluje i u oblasti inostrane špedicije i špedicije u zemlji, koja pretežno radi sa ugovornim prevoznicima podizvođačima. Kao 100% preduzeće firme Gartner i ovde važe uobičajeni visoki zahtevi za standardima i kvalitetom koji važe za celu grupaciju preduzeća. Isti se godišnje ispituju i poboljšavaju u skladu sa ISO 9001:2015 i SQAS sertifikacijom. Trenutno je na lokaciji Zalaegerszeg zaposleno oko 1.500 saradnika. Uz to ista raspolaže sa sopstvenim voznim parkom, koji se sastoji od preko 850 vučnih mašina, opremljenih sa najnovijom ekološki prihvatljivom tehnologijom, kao i sopstvenom radionicom. Ovde se preuzima ne samo održavanje i nega sopstvenih vozila i poluprikolica, već se i osiguravaju zakonski propisana ispitivanja. Svi servisi za održavanje mogu se osim toga koristiti i od strane eksternih klijenata.

 

When YouTube videos are accessed, personal data is transmitted to Google Inc. This is your IP address, information about the browser you are using or the operating system of your end device and at least the information about which video(s) you are watching. This data may be linked to other data about you and used to create profiles.

By clicking on the play button, you consent to the transfer of your data to Goolge Inc. For more information on data protection, please visit https://www.gartnerkg.com/datenschutz/

 

 

Standort Zalaegerszeg
Standort Zalaegerszeg Büro

Slobodna radna mesta na lokaciji Zalaegerszeg

Na ovoj lokaciji trenutno nema slobodnih radnih mesta

Sva slobodna radna mesta
GARTNER Intertrans Hungaria u Zalaegerszeg, Mađarska

Speditör ut 1

H-8900 Zalaegerszeg

Telefon +36 92 506 101