GARTNERPreduzećeO GartneruPorodica Gartner

Porodica Gartner

Inspirisani našim osnivačem Josefom Peterom Gartnerom i vođeni našim vrednostima koje se prenose od generacije do generacije, našim klijentima stavljamo na raspolaganje usluge transporta, intermodala i warehousinga kao i naše 100 godišnje znanje. Zbog tog razloga preko 1.000 klijenta bira svaki dan naše preduzeće, da bi za svoje krajnje potrošače širom Evrope osigurali pune regale. Preduzeće postoji preko 100 godina i nalazi se isključivo u porodičnom vlasništvu (Richard Gartner 36,7%, Julia Gartner 20%, Georg Gartner 20%, Klaus Gartner 8,4%, Isabella Gartner 7,45% i Christian Gartner 7,45%). Rukovodstvo Gartner Transport Holdinga pripada gospodinu Richardu Gartneru, gospodinu Klausu Gartneru i gospodinu mag. Geraldu Schinaglu.

Grupacija Gartner zapošljava više od 3.700 saradnika širom Evrope (od toga oko 954 u Austriji). Uprkos veličini ostali smo porodično preduzeće. Odlikujemo se jasnom odgovornošću i ravnim hijerarhijama, koji omogućuju brže odluke i njihovo ostvarivanje. Nasuprot velikim, tromim koncernima ovo nad pruža prednost kratkih puteva odlučivanja i bržim mogućnosti reakcija kod promena na tržištu.

Kako je rukovođenje preduzećem timski posao, već pre mnogo godina smo počeli da izgrađujemo jak rukovodilački tim, koji ovu misao interno uključuje a takođe i prenosi našim klijentima.

Julia, Georg und Christian Gartner

Georg, Julia i Christian Gartner

„Mi smo porodično preduzeće u 4. Generacija – i ono što se u osnovi prenosi od generacije do generacije, čini naš profil preduzeća. Ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju i možemo da se osvrnemo na jednu uzbudljivu istoriju. Vrednost našeg preduzeća se na kraju sastoji i od sume naših iskustava. Od osnivanja, tradicije, vrednosti i orijentacija na klijente dugoročno određuju rad našeg internacionalnog transportnog preduzeća a ulogu transportera danas vidimo pre svega u tome, da naše klijente pratimo do uspeha. Sa našom politikom preduzeća i u budućnosti ćemo da dalje napredujemo u „svetu transporta“, u to smo ubeđeni.“ (Porodica Gartner)